Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο MrBeast έρχεται αντιμέτωπος με αγωγή 100 εκ. δολαρίων

*
Ο James Donaldson, στο κόσμο γνωστός ως MrBeast, έφαγε μήνυση από τη Virtual Dining Concepts για 100 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρία τροφίμων η οποία δημιουργεί και τα burgers του κάνει αγωγή εναντίων του γνωστού YouTuber, αναφέροντας τον ως "έναν social media celebrity που με τη φήμη του" θεωρεί πως μπορεί να σπάσει συμβόλαια και να πει ότι θέλει. Οι δικηγόροι του VDC δηλώνουν πως ο MrBeast "κάνει λάθος".

Θυμίζουμε πως ο MrBeast έχει κάνει μήνυση στο VDC επικαλούμενος πως η εταιρία δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα ποιότητας που έχουν τα burgers τους και πως θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο.


Ωστόσο, τα πράγματα για αυτόν δεν είναι τόσο εύκολα καθώς όπως αναφέρει το Bloomberg στις 7 Αυγούστου, το VDC κάνει μήνυση στο MrBeast, αναφέροντας πως ο YouTuber με αφορμή τα viral videos του θέλει να ανακαλέσει τις συμφωνίες του και να πραγματοποιήσει ένα καλύτερο, πιο κερδοφόρο συμβόλαιο για εκείνο.

Όπως αναφέρει το VDC, ο MrBeast έχει προκαλέσει αρκετή ζημιά στην εταιρία με το ποσό να φτάνει κοντά σε εννιαψήφιο νούμερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*