Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O ράπερ Drake γυμνός γίνεται viral στο X, η πλατφόρμα εκτοξεύεται

*
Ένα video που δείχνει τον Drake να είναι γυμνός έγινε viral στο X και η πλατφόρμα εκτοξεύτηκε στα downloads! Όπως φαίνεται, ο Καναδός ράπερ έκλεψε τις εντυπώσεις στα social, αυτή τη φορά όμως για λάθος λόγους.

Ένα video που τον δείχνει γυμνό στο κρεβάτι έκανε την εμφάνισή του στο X και προς το παρόν μένει άγνωστη η πηγή του video. Αν και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση από τον ίδιο ή τον μάνατζέρ του, ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για μια διαρροή μιας προσωπικής του στιγμής ή αν μιλάμε για κάτι που έχει φτιαχτεί με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.


Ο δημοφιλής streamer Adin Ross (που πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Drake) του έστειλε ένα μήνυμα σχετικά με το video, με τον ράπερ να απαντάει απλά με emojis.



Το Χ έγινε αμέσως ή Νο1 εφαρμογή στα charts με τα downloads του App Store, δείχνοντας πως αρκετοί είναι αυτοί που έψαχναν να βρουν το σχετικό υλικό. Το hashtag #Drakevideo έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.



Βέβαια, με πρόσφατο το γεγονός των παραποιημένων εικόνων της Taylor Swift που την έδειχναν γυμνή, αλλά ήταν όλες αποτέλεσμα δημιουργίας με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, είναι λογικό αρκετοί να κρατούν μικρό καλάθι σχετικά με την αυθεντικότητα του υλικού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*