Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Super Mario… παγιδεύτηκε στο αεροδρόμιο JFK!

*
Ο Super Mario κατέληξε… παγιδευμένος στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ταξιδιώτες εντόπισαν στο Terminal 5 του διεθνούς αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης μια γνωστή φυσιογνωμία: τον Super Mario.

Η εμφάνισή του είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας “Nintendo Switch on the go” και η Nintendo θέλει να δείξει στους ταξιδιώτες πως μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους games παντού και πάντα με την τωρινή της κονσόλα (στοχεύοντας κυρίως και σε οικογένειες). Ο Super Mario συνοδεύεται και από τα τερματικά της Nintendo με κονσόλες Nintendo Switch σε αρκετούς χώρους, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα δοκιμής και οι επισκέπτες μπορούσαν να βγάλουν και φωτογραφία μαζί του και να πάρουν δώρο ένα από τα θρυλικά κόκκινα καπέλα του.


Στα games που υπάρχουν προς δοκιμή είναι τα Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars, Captain Toad’s Treasure Tracker, Super Mario Bros. Wonder, Mario Vs. Donkey Kong Remake και το Princess Peach: Showtime! O Super Mario θα είναι στο JFK έως και τις 20 Απριλίου, οπότε αν έχετε κάποια πτήση προγραμματισμένη από και προς Νέα Υόρκη, κάντε μια στάση στο Terminal 5 για να τον συναντήσετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*