Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tfue ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το livestreaming με ένα συγκινητικό video

*
Ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του Fortnite και νυν streamer Tfue ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το live streaming και το Twitch στην ηλικία των 25 ετών. Ο Tfue ξεκίνησε τη δημιουργία περιεχομένου τον Μάιο του 2014 ξεκινώντας από το YouTube και κατάφερε να συγκεντρώσει 11.7 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα της Google, 11.4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch και 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.. Τον Απρίλιο του 2018 μπήκε στην ομάδα Faze Clan, με την οποία δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά και τον Μάιο του 2019 μάλιστα προχώρησε και σε μήνυση για παραβίαση των όρων στη μεταξύ τους συμφωνία. Ο Tfue έγινε δημοφιλής και στο Fortnite μαζί με τον Tyler “Ninja” Blevins και πλέον αποφάσισε να τα παρατήσει καθώς το streaming του κατανάλωνε περί τις 6-8 ώρες την ημέρα και πλέον θέλησε να στραφεί στην οικογένεια και τους φίλους του. Η ανακοίνωση έγινε με ένα συγκινητικό video που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*