Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Cosmote και Vantage Towers φέρνουν Internet και τηλεφωνία σε ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό

*
Η Cosmote και η Vantage Towers των Vodafone και Wind θα φέρουν Internet και τηλεφωνία δίχως διακοπές σε ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό της Αθήνας. Οι δύο εταιρείες σύναψαν μια νέα συμφωνία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με τη ΣΤΑΣΥ, σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού κάλυψης δικτύου 4G και 5G στο Μετρό.

Έτσι οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο internet, μπορώντας μάλιστα να πραγματοποιήσουν και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς διακοπές ενώ βρίσκονται στις αποβάθρες του στάσεων του Μετρό, ή και μέσα στους συρμούς. Η εν λόγω δράση θα γίνει στο πλαίσιο της ενέργειας WiFi4GR, ένα σχέδιο που αποβλέπει στην εγκατάσταση περισσότερων από 2.500 WiFi Hotspots σε ολόκληρη την χώρα.

Βέβαια θα χρειαστεί αρκετή υπομονή έως ότου ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη ενέργεια, αφού το έργο της αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δυόμισι χρόνια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*