Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι μέτοχοι του Twitter ενέκριναν την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk έναντι 44 δισ. δολαρίων

*
Η πρόταση του Elon Musk για την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα από τους μετόχους της πλατφόρμας. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές που κυκλοφορούν, η συμφωνία είχε σχεδόν επιβεβαιωθεί προτού καν ξεκινήσει το σχετικό συμβούλιο της 13ης Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Musk κατέθεσε την πρόταση εξαγοράς του Twitter τον Απρίλιο του 2022. Το Twitter από πλευράς του ενθάρρυνε τους επενδυτές του στο να δεχθούν την πρόταση αυτή, ακόμα και αν στην πορεία ο Musk ζήτησε (πολλάκις) την ακύρωσή της. Η επίσημη ψηφοφορία της 13ης Σεπτεμβρίου 2022 δίνει παράλληλα το ελεύθερο στην πλατφόρμα να προχωρήσει με την αγωγή της κατά του Musk, ζητώντας του την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η έναρξη της δίκης αναμένεται τον Οκτώβριο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*