Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι streamers του Instagram μπορούν πλέον να προσθέτουν moderators

*
Το Instagram επιτρέπει πλέον στους livestreamers να ορίζουν moderators κατά τη διάρκεια των streams τους. Οι mods θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν σχόλια, να αποκλείουν θεατές από το stream αλλά και να απενεργοποιούν τα σχόλια για συγκεκριμένους θεατές. Ο ορισμός τους γίνεται από τους δημιουργούς περιεχομένου, απλά πατώντας στις τρεις τελείες στη μπάρα των σχολίων, κατά τη διάρκεια ενός Live. Στο σημείο αυτό μπορούν είτε να επιλέξουν κάποιον από τη λίστα των προτεινόμενων λογαριασμών, είτε να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο.

Το Live είναι διαθέσιμο από το 2016 και θα λέγαμε ότι το Instagram άργησε πάρα πολύ να προσθέσει ένα τόσο χρήσιμο χαρακτηριστικό. Πρόκειται πάντως για μια νέα προσπάθεια προσέλκυση δημιουργών στο Live, με τη δυνατότητα να κερδίζουν χρήματα από τα streams. Ο ορισμός moderators είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία όλων όσων μετέχουν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*