Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι χρήστες του Twitch παρακολούθησαν το περιεχόμενο για περισσότερες από 1,8 δισ. ώρες μέσα στον Απρίλιο

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rainmaker.gg, οι θεατές του Twitch ξόδεψαν κάτι παραπάνω από 1,8 δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας το περιεχόμενό του κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2022. Τον ίδιο μήνα το Facebook Gaming έμεινε πίσω σε ώρες streaming, μετρώντας μόλις 336 εκατομμύρια ώρες.

Ο τίτλος με τις περισσότερες ώρες παρακολούθησης στο Twitch για τον Απρίλιο είναι το Grand Theft Auto V. Ο τίτλος της Rockstar έφτασε από μόνος του τις 127 εκατομμύρια ώρες, ενώ δεύτερο είναι το League of Legends με 126 εκατομμύρια ώρες, τρίτο το Valorant με 108 εκατομμύρια ώρες και τέταρτο το Fortnite με 66 εκατομμύρια ώρες. Ο Απρίλιος ήταν επίσης ο τρίτος συνεχόμενος μήνας με το Elden Ring στα top 10 games του Twitch, αφού ο νεότερος τίτλος της FromSoftware απασχόλησε το κοινό για 36 εκατομμύρια ώρες.

Η Rainmaker.gg σημειώνει πως οι συνολικές ώρες παρακολούθησης των livestreaming platforms μειώθηκε καθώς τα μέτρα κατά του Covid-19 χαλαρώνουν σε όλο και περισσότερες χώρες του πλανήτη, κάνοντας τη διαδικασία των ταξιδιών απλούστερη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*