Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομία στα αντιεμετικά: Η Meta θα μας επιτρέπει να μπλοκάρουμε το πολιτικό περιεχόμενο από Instagram και Threads

*
Την προστασία των χρηστών από τα posts πολιτικού περιεχομένου (και τα εκάστοτε trolls) θα προσφέρουν πλέον Instagram και Threads. Η Meta ανακοίνωσε μέσω του επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ότι οι χρήστες θα μπορούν να μην βλέπουν πολιτικό περιεχόμενο κατόπιν επιλογής, εκτός κι αν προέρχεται από λογαριασμούς που ακολουθούν.

Όπως φαίνεται, ο μηχανισμός στις δύο πλατφόρμες θα σταματήσει να βλέπει ως “viral” κάθε αηδία που προμοτάρει το εκάστοτε κομματόσκυλο κρυμμένο πίσω από ένα account και δεν θα μας το εμφανίζει στο timeline. Η αλλαγή αυτή θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες και θα εφαρμοστεί στον αλγόριθμο των δύο social media, τόσο στα posts, όσο και στα reels.


Μένει να δούμε πως θα χαρακτηρίζει η Meta κάθε post σχετικά με το αν είναι πολιτικού περιεχομένου ή όχι. Γιατί αν το κάνει όσο πετυχημένα κατεβάζει ή επιτρέπει λογαριασμούς, τα πιάσαμε τα λεφτά μας… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*