Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορθογραφικά στο άγαλμα για τον Κόμπι Μπράιαντ έξω από την Crypto Arena!

*
Οι Λέικερς παρουσίασαν έξω από το γήπεδό τους ένα άγαλμα που δημιούργησαν στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά οι πιο προσεκτικοί εντόπισαν ότι ήταν γεμάτο ορθογραφικά! Η τελετή παρουσίασης του αγάλματος ήταν με εντυπωσιακή και έγινε τον Φεβρουάριο, αλλά όσο περνούσε ο κόσμος εντόπιζε ολοένα και περισσότερα λάθη.

Υπάρχουν λάθος αναφορές στα ονόματα των Χοσέ Καλντερόν και Βον Γουέιφερ, όπου τα ονόματά τους γράφονται “Calderson” και “Waver” αντί για “Calderon” και “Waver”. Λάθος υπάρχει και στη φράση “Coach Decision”, με τη δεύτερη λέξη να έχει γραφτεί ως “decicion".


Όπως είναι λογικό, το κράξιμο έπεσε βροχή και αρκετοί αναρωτιούνται πως μπορούν να χωρέσουν τόσα πολλά ορθογραφικά σε τόσο λίγο κείμενο σε ένα τόσο σημαντικό έργο για την ομάδα και την ιστορία της. Αυτά γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες, λοιπόν…



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*