Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Kody Brea των Kentucky Wildcats, εξήγησε τι εστί “Ball of Duty”, όπως αποκαλείται η τακτική εντός ομάδας.
«Αρχίσαμε να βλέπουμε στα βίντεο πόσο συνδεδεμένη είναι η ομάδα μας στην άμυνα. Πόσα “kills” παίρνουμε – δηλαδή, τρία stops στη σειρά. Είναι κάτι για το οποίο περηφανευόμαστε και κάτι αστείο που κάνουν οι προπονητές μας. Το αποκαλούν Ball of Duty, επειδή πολλά μέλη της ομάδας παίζουν Call of Duty… Και είναι σαν παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι… Κάθε αγώνα έως τώρα, κερδίζουμε τη μάχη».
Τρία stops στη σειρά συνθέτουν ένα “kill”, οπότε η άμυνα των Kentucky Wildcats συνεργάζεται για να πετύχει τα περισσότερα έναντι του αντιπάλου. Φαίνεται πως δουλεύει, μάλιστα, αφού ξεκίνησαν με αήττητο σερί 5-0 και συνεχίζουν.
Για το Call of Duty: Black Ops 6, έχουμε γράψει πως είναι «φρέσκο» μετά από χρόνια και αναμφίβολα οι βελτιώσεις έπαιξαν ρόλο στη δημοφιλία του.
GTA 6: Οι προπαραγγελίες φέρεται να γέρνουν κατά πολύ προς το PS5, προβληματισμός στο XBOX



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity