Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Πάγο" στην εξαγορά του Twitter βάζει ο Elon Musk

*
Ο Elon Musk "παγώνει" προσωρινά την εξαγορά του Twitter, αναμένοντας επιβεβαίωση ότι ο αριθμός των spam και fake accounts αντιστοιχεί σε λιγότερο από 5% των χρηστών της πλατφόρμας. Μάλιστα στη σχετική ανάρτησή του επισυνάπτει δημοσίευμα του Reuters, που αναφέρεται στο παραπάνω ποσοστό για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Φαίνεται ότι ο Musk έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτά τα νούμερα και δεν ξεκαθαρίζεται τα βήματα που θα ακολουθήσει αυτός και το Twitter για την επιβεβαίωσής τους.


Κατά τα άλλα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο επιχειρηματίας έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, έναντι $44 δισ. και στόχος του είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια να τετραπλασιάσει τον αριθμό των χρηστών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*