Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παγωμένο πλοίο «φάντασμα» εμφανίστηκε στο Google Earth και οι θεωρίες ξεκινούν (χάρτης)

*
Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν με τις ώρες το Google Earth και διάφορα σημεία του πλανήτη και κάποιος εικάζει πως εντόπισε ένα πλοίο «φάντασμα». Το σημείο που το εντόπισε είναι κάπου στην Ανταρκτική και μάλιστα βρίσκεται σε σημείο με αρκετό πάγο, οπότε σημαίνει πως η έρευνα που έγινε (από τον όποιο έγινε) ήταν ενδελεχής.

Το πλοίο φαίνεται να έχει μήκος περί τα 120 μέτρα και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών του internet. Η εικόνα δείχνει πάγο να έχει σχηματιστεί πάνω και γύρω του, στις ακτές ενός νησιού βόρεια της Ανταρκτικής και (αρκετά) νότια της Νέας Ζηλανδίας.




Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν την ταυτότητα του πλοίου και κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι απλά και ένα σχήμα του πάγου που απλά ξεγελάει το μάτι. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το σημείο και το πλοίο (ή το… «πλοίο») στη συνέχεια του άρθρου ή να εξερευνήσετε μόνοι σας την ευρύτερη περιοχή με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*