Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 15 χιλιάδες επισκέπτες στο Games & Food Festival, σύμφωνα με τους διοργανωτές

*
Πάνω από 15 χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το χώρο του Games & Food Festival, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Περιστέρι από τις 8 έως και τις 10 Ιουλίου. Όσοι πέρασαν από το χώρο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε θεματικά booths μεγάλων εταιρειών που σχετίζονται με το gaming και τα gadgets τεχνολογίας και παράλληλα να συμμετέχουν σε πάνω από 30 τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν σε 200+ gaming υπολογιστές και κονσόλες, με μοναδικά έπαθλα για τους νικητές και συνολικό Prize Pool 40.000€.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν ακόμα στα περίπτερα των brands εστίασης, ενώ μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά shows από αγαπημένους Influencers, TikTokers, comedians και καλλιτέχνες, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, στα πλαίσια του TikTok Booth - Meet and Greet για όλες τις ημέρες του τριήμερου.


Τα δρώμενα της εκδήλωσης, αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, ενώ το φεστιβάλ έγινε η μοναδική ελληνική εκδήλωση μέχρι τώρα που συνεργάστηκε με θεματικό περίπτερο από την πλατφόρμα του TikTok. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι μεγάλοι On-Stage διαγωνισμοί, με δωροθεσίες που ξεπέρασαν σε αξία τα 10.000€.

Δείτε και ένα αφιέρμωα στο event, μέσα από την κάμερα της COSMOTE TV και της εκπομπής Game R1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*