Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πειρατικές εκδόσεις από soundtracks της Nintendo πωλούνται πανάκριβα μέσω eBay

*
Το τελευταίο διάστημα, πολλές απομιμήσεις από soundtracks της Nintendo πωλούνται στο eBay για εκατοντάδες δολλάρια. Την παρατήρηση έκανε ένας συλλέκτης από την Καλιφόρνια, ο οποίος ασχολείται πολύ με προϊόντα της Rare. Το όνομά του στο Twitter είναι CaptainBreegull, και σημειώνει πως soundtracks σε CD από τίτλους όπως Banjo-Kazooie και Super Mario 64 πωλούνται από χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιαπωνία.

Ο συλλέκτης πιστεύει πως οι Ιάπωνες μεταπωλητές αγοράζουν τα πειρατικά soundtracks από πωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου και μετά αυξάνουν τις τιμές στα δικά τους καταστήματα στο eBay. Το σίγουρο είναι πως τα CD που πωλούνται δεν είναι αυθεντικά. Σύμφωνα με τον CaptainBreegull, ένας συγκεκριμένος χρήστης από το Ηνωμένο Βασίλειο πωλούσε αρκετά αντίγραφα του soundtrack του Banjo-Kazooie για περίπου $30, με κάθε δημοπρασία να δείχνει ως εξώφυλλο ένα stock image του soundtrack. Συνεπώς, ο συλλέκτης από την Καλιφόρνια αποφάσισε να αγοράσει ένα για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του.


Όταν το CD έφτασε στα χέρια του, ο αγοραστής συνειδητοποίησε πως ήταν ψεύτικο από διάφορες “ατέλειες”, όπως το γράμμα ‘a’ στο ‘Kazooie’. Ο CaptainBreegull παρατήρησε πως οι Ιάπωνες μεταπωλητές πουλάνε παρόμοια CD στα $300.

Το μόνο που μένει να δούμε σε αυτή την ιστορία, είναι αν η Nintendo θα επέμβει με κάποια νομική κίνηση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*