Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε ο θρυλικός καλλιτέχνης της Marvel John Romita Sr.

*
Ο θρυλικός καλλιτέχνης των comics της Marvel John Romita Sr. έφυγε από τη ζωή. Ο συνδημιουργός δημοφιλών ηρώων όπως οι Wolverine, Punisher και Mary Jane Watson πέθανε σε ηλικία 93 ετών, όπως και επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter o γιός του σημειώνοντας πως «ο πατέρας μου έφυγε ειρηνικά στον ύπνο του. Είναι ένας θρύλος στον κόσμο της τέχνης και θα ήταν τιμητικό για μένα να τον ακολουθήσω. Παρακαλώ να κρατήσετε τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά σας εδώ ως ένδειξη σεβασμού προς την οικογένειά μου. Ήταν ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα». Ο Romita Jr. εργαζόταν στο χώρο των comics από την ηλικία των 19 ετών και εργαζόταν στις εταιρείες που κατέληξαν να είναι η Marvel (Timely Comics) και DC (National Comics). Το 1966 ενεπλάκη στα τεύχη του The Amazing Spider-Man, ξεκινώντας επίσημα τη συνεργασία του με τον Stan Lee και κατέληξαν στην σημερινή μορφή του αραχνοήρωα. Το 1973 έγινε κι επίσημα καλλιτεχνικός διευθυντής στη Marvel και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το σχεδιασμό χαρακτήρων, όπως οι Luke Cage, Wolverine και Punisher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*