Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 2 Anthology: Το PS2 αποκτά την απόλυτη ανθολογία του σε σειρά βιβλίων

*
To PS2 είναι μία από τις πιο σημαντικές κονσόλες στην αγορά των videogames και κάποιος αποφάσισε να καταγράψει την ιστορία του και τις πιο σημαντικές στιγμές του σε μια σειρά βιβλίων. Το PlayStation 2 Anthology ανέβηκε ήδη στην πλατφόρμα υποστήριξης Kickstarter και έχει στόχο να μεταφέρει σε όλους τις πιο σημαντικές εξελίξεις γύρω από το δεύτερο εγχείρημα της Sony στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Την ευθύνη του project έχουν οι υπεύθυνοι της Geeks-Line, μιας εταιρείας που ασχολείται με την ιστορία των videogames και του gaming hardware και η ανθολογία αυτή θα αποτελείται από 4 τόμους. Σύμφωνα με την περιγραφή, θα καλύπτει όλη την ιστορία της κονσόλας μέχρι και το τέλος της παραγωγής, παρουσιάσεις 4+ χιλιάδων παιχνιδιών.


Με την υποστήριξη στο Kickstarter μπορείτε να εξασφαλίσετε και την αποκλειστική συλλεκτική κασετίνα. Η κυκλοφορία της ανθολογίας έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2024 και ήδη έχει πετύχει τον στόχο που είχε βάλει για χρηματική υποστήριξη.

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του προϊόντος στο Kikcstarter εδώ.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*