Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να παίξετε multiplayer games μέσω από το Facebook Messenger

*
Το Facebook ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του μπορούν να παίξουν πλέον multiplayer games μέσω του Facebook Messenger και μάλιστα κατά τη διάρκεια video-κλήσεων. Ο μηχανισμός προσφέρει αυτή τη στιγμή 14 games και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Υποστηρίζεται σε PC και κινητά με λειτουργικό iOS και Android και στους τίτλους περιλαμβάνονται κλασικές παραγωγές όπως τα Words With Friends και Mini Golf FRVR, αλλά και νέα παιχνίδια όπως τα Card Wars και Exploding Kittens. Προς το παρόν οι τίτλοι που υποστηρίζονται αφορούν μέχρι και δύο παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν και άλλοι για περισσότερους. Κάθε παιχνίδι είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα του Messenger και αφήνει και ένα περιθώριο για το περιβάλλον χρήσης του Messenger. Για να παίξετε, όσο είστε σε μία video-κλήση μπορείτε να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο “Play” και στη συνέχεια να σκρολάρετε μέσα στη διαθέσιμη λίστα παιχνιδιών για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, εννοείται δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*