Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρη μεταφορά των Windows στο cloud σχεδιάζει η Microsoft

*
H Microsoft μεταφέρει τα Windows στο cloud όσον αφορά το "εταιρικό" τους κομμάτι με τα Windows 365, όμως η εταιρεία δεν σταματάει εκεί και επιθυμεί να το επεκτείνει στους οικιακούς καταναλωτές. Παρουσιάστη της αμερικανικής εταιρείας αποκαλύπτει ότι Microsoft σκοπεύει να "χτίσει" πάνω στα Windows 365, ώστε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα Windows να μπορεί να γίνει stream από το cloud σε οποιαδήποτε συσκευή. Η μεταφορά των Windows 11 στο cloud χαρακτηρίζεται ως μία μακροχρόνια ευκαιρία για τη Microsoft, που με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να ενσωματώσει βελτιωμένες υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, για να αναβαθμίσει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών.

Σημειώνεται ότι μελλοντικό update του Windows 365 θα περιλαμβάνει το Windows 365 Boot, που θα επιτρέπει σε συσκευές με Windows 11, κάνουν log in απευθείας σε ένα Cloud PC, αντί για μια τοπικά εγκατεσημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ακόμα, το Windows 365 Switch υπάρχει στα Windows 11 για την ενσωμάτωση Cloud PCs στο Task View.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*