Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλώρη για το αμερικανικό Κονγκρέσο βάζει ο συνθέτης του Halo, Marty O’Donnell

*
O Marty O’Donnell, συνθέτης του Halo αποφάσισε να διεκδικήση θέση στο αμερικανικό Κονγκρέσο. Ο O’Donnell, που έγραψε τη μουσική για τα πρώτα παιχνίδια Halo μαζί με τον Michael Salvatori, θα είναι ο αντιπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στην τρίτη περιοχή της Νεβάδα και απέναντί του θα βρει τη Susie Lee των Δημοκρατικών.

“Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πολιτικός και αυτό συνεχίζει να ισχύει", έγραψε ο O’Donnell σε ανάρτησή του στο X, εξηγώντας πως αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει κάτι για την κατάσταση της χώρας.


"Βαρέθηκα να βλέπω τους ηγέτες της χώρας μας να επηρεάζονται από τις τοξικές διαιρέσεις που διαλύουν τις οικογένειες και την κοινωνία μας. Ήρθε η ώρα να βγω μπροστά και να κάνω το καθήκον μου ως πολίτης. Να ανταποδώσω και να προσπαθήσω να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Αν όχι εγώ, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε;".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*