Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποιο trailer του GTA 6 και ποιο ρεκόρ views στο YouTube, το συνέτριψαν τα loot boxes του Discord

*
Ποιο ρεκόρ και ποιο trailer του GTA 6. Ο νέος βασιλιάς των views είναι το Πρωταπριλιάτικο video του Discord, το οποίο, μάλλον από λάθος... ενισχύθηκε με δεκαδες εκατομμύρια προβολές. Σύμφωνα με το IGN, το εν λόγω video συγκέντρωσε 628 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 17 ώρες. Έτσι έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που ανήκε στο trailer GTA 6 για ένα μη μουσικό video όσον αφορά τα views του εντός 24 ωρών από την ανάρτησή του. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νέο clip, που διαφημίζει τη δήθεν προσθήκη loot boxes στην κοινωνική πλατφόρμα. Είχε τόσες πολλές προβολές μόνο επειδή ήταν "viewbotted", προφανώς τυχαία.



Ο developer και dataminer του Discord, Marvin Witt δημοσίευσε στο Twitter/X ότι η Discord ενσωμάτωσε το video στη δική του εφαρμογή σε μια ειδική ειδοποίηση, που σημαίνει ότι αναπαράγεται συνεχώς σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Επειδή το video ήταν ενσωματωμένο, συγκέντρωσε προβολές χωρίς να το παρακολουθήσει κανείς στο YouTube. Ο Witt ισχυρίστηκε επίσης ότι επρόκειτο για λάθος, δημοσιεύοντας ένα screenshot από έναν προγραμματιστή που εκφράζει σύγχυση για το πλήθος προβολών.

Ως τη στιγμή αυτή, το video του Discord έχει 1.407.003.638 views και σε λίγο θα συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανάρτησή του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*