Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Που ψηφίζω; Βρες το μέσα σε δευτερόλεπτα

*
Η Κυριακή 21η Μαΐου είναι ημέρα εκλογών και αν αναρωτηθείτε «που ψηφίζω;» μπορείτε να πάρετε απάντηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τον υπολογιστή ή το κινητό του. Στις πρώτες -όπως φαίνεται- εκλογές για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες (ή και Ευρωπαίοι) πολίτες που έχουν κλείσει τα 17 χρόνια ζωής και έχουν εγγραφεί σε κάποιον δημοτικό κατάλογο. Επειδή οι αλλαγές στους καταλόγους φέρνουν και αλλαγές στα εκλογικά τμήματα και για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή χαρτιά τυπωμένα στα σημεία που ψηφίζετε, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει δημιουργήσει μια  εφαρμογή που μπορείτε να έχετε όλη τη σχετική πληροφορία. Αφού μπείτε στο gov.gr μπορείτε να βρείτε από το επάνω δεξιά μέρος της σελίδας την επιλογή «Μάθε που ψηφίζεις» ή να επισκεφθείτε απευθείας αυτήν εδώ τη σελίδα. Εκεί, θα πατήσετε είσοδος στην υπηρεσία και θα βγείτε στην παρακάτω σελίδα.



Εδώ μπορείτε να βάλετε είτε τον εκλογικό αριθμό σας (αν τον γνωρίζετε) και το επίθετό σας, είτε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία πέραν του εκλογικού αριθμού. Πατήστε στη συνέχεια το «Αναζήτηση» και στη συνέχεια θα βρείτε το εκλογικό τμήμα, αλλά και ένα εικονίδιο («Χάρτης») που θα σας βγάλει έναν χάρτη που μπορείτε να εντοπίσετε που θα χρειαστεί να πάτε για να ρίξετε την ψήφο σας. Μάλιστα, υπάρχει στο επάνω μέρος και η επιλογή πλοήγησης που σας ανοίγει τη σχετική λειτουργία στα Google Maps. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*