Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσπάθειες της NASA για βελτιστοποίηση των ερευνών γύρω από τα UFOs

*
Η NASA θέλει να βελτιώσει τις έρευνες γύρω από τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα - αλλιώς γνωστά και ως UFO - και ανακοίνωσε μια σχετική μελέτη για το φθινόπωρο. Η μελέτη της NASA θα διαρκέσει περίπου 9 μήνες και υπολογίζεται πως θα κοστίσει 100.000 δολάρια. Ο βασικός της στόχος θα είναι η αξιολόγηση της βάσης δεδομένων της UAP (Unidentified Aerial Phenomena) και η αναζήτηση μέσων και τρόπων για να βελτιστοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης θα δοθεί πολλή προσοχή στην ταυτοποίηση των διαθέσιμων δεδομένων, σε τρόπους καλύτερης περισυλλογής περισσότερων δεδομένων και πως η NASA θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτά τα δεδομένα για να προοδεύσει την επιστημονική κατανόηση των UAPs. Σύμφωνα με τον Thomas Zurbuchen, associate administrator for science στα κεντρικά της NASA στην Washington, ένας αρκετά φτωχός κλάδος θα μετατραπεί σε έναν κλάδο πλούσιο από δεδομένα άξια επιστημονικής μελέτης και ανάλυσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*