Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστίθεται επιλογή για edit στο Twitter

*
Ένα χαρακτηριστικό που για πολύ καιρό ζηττούσε η κοινότητα των χρηστών, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα στο Twitter. Πρόκειται για την επιλογή edit, που θα επιτρέψει στους χρήστες να τροποποιούν τις δημοσιεύσεις τους, με σκοπό μεταξύ άλλων τη δόρθωση ορθογραφικών λαθών, δίχως να χάνονται οι απαντήσεις, τα likes ή τα retweets. Το χαρακτηριστικό θα γίνει αρχικά διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Twitter Blue, τους επόμενους μήνες.

Στο παρελθόν, ο Jack Dorsey, πρώην CEO του Twitter ήταν απρόθυμος να εγκρίνει την προσθήκη του χαρακτηριστικού, λέγοντας ότι με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούσαν να αλλάξουν το νόημα του tweet μετά τη δημοσιοποίησή του. Όμως με την ανάληψη των καθηκόντων του CEO από τον Parag Agrawal, φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*