Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστίθεται η λειτουργία picture-in-picture για το YouTube TV στο iOS

*
H Google αναπτύσσει μια λειτουργία picture-in-picture για το YouTube TV σε συσκευές με iOS 15, η σε νεότερες σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Ο επικεφαλής προϊόντος του YouTube, Neal Mohan, υποσχέθηκε πως η λειτουργία αυτή δρομολογούνταν εδώ και καιρό και επιτέλους είναι έτοιμη.

Με την συγκεκριμένη λειτουργία θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί το Youtube TV ακόμα και όταν απομακρύνεται από την εφαρμογή. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν για παράδειγμα κάποιος παρακολουθεί έναν αθλητικό αγώνα αλλά θέλει να ανοίξει το Twitter ώστε να δει αντιδράσεις του κοινού από το γήπεδο. Είναι ένα feature το οποίο ήταν διαθέσιμο για Android εδώ και χρόνια αλλά είναι ευχάριστο πως πλέον έχει έρθει και για τις συσκευές με Apple iOS.


Είναι αναμενόμενο μέχρι στιγμής να μην απαιτείται συνδρομή για YouTube Premium. Παρόλα αυτά, αν κάποιος χρήστης διαθέτει YouTube Premium τότε μπορεί να δοκιμάσει την λειτουργία αυτή η οποία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 8 Απριλίου.

Σε μία δήλωση της, η Google αναφέρθηκε στο ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει την συγκεκριμένη λειτουργία για όλους τους χρήστες χωρίς να απαιτείται συνδρομή, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις. Σε μία πιο πρόσφατη δήλωση η εκπρόσωπος της Google, Allison Toh, ανέφερε πως προς το παρόν θα γίνονται δοκιμές της λειτουργίας για όσους έχουν YouTube Premium αλλά ελπίζουν στο μέλλον να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες iOS στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*