Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ραδιοφωνική σειρά βασισμένη στο Splinter Cell ετοιμάζει το BBC

*
Το BBC ετοιμάζει ραδιοφωνική σειρά βασισμένη στο Splinter Cell, η οποία θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Ο τίτλος της είναι Tom Clancy's Splinter Cell: Firewall και ακολουθεί το πρωταγωνιστή και πράκτορα της Fourth Echelon, Sam Fisher σε μια αποστολή να στρατολογήσει και να εκπαιδεύεσει του επόμενους πράκτορες της National Security Agency. "Όταν ένας δολοφόνος από το παρελθόν του Fisher επιστρέφει, αυτός ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο, καθώς απειλείται η παγκόσμια ασφάλεια".

Πρωταγωνιστούν οι Andonis Anthony (The Archers) ως Sam Fisher, Daisy Head στον ρόλο της κόρη τους, Sacha Dhawan (Doctor Who, The Great), Will Poulter (Midsommer, Black Mirror) και Nikesh Patel (Starstruck, The Devil's Hour).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*