Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ προβολών στο YouTube για το νέο video του MrBeast

Ο YouTuber MrBeast ισχυρίζεται ότι έσπασε ένα νέο ρεκόρ στο YouTube.

Ο δημοφιλής σταρ, ο οποίος έχει έναν από τους ελάχιστους λογαριασμούς με περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές (174 εκατομμύρια τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο), μέσω ανάρτησης στο X/Twitter ανακοίνωσε ότι το τελευταίο του video έχει λάβει τις περισσότερες προβολές σε 24 ώρες για ένα μη μουσικό video. Το Mashable επικοινώνησε με το YouTube για επιβεβαίωση και θα ενημερώσουμε αυτήν την ιστορία εάν λάβουμε απάντηση.


"To νέο video έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές σε 24 ώρες σε ένα μη μουσικό video!", αναφέρει η δημοσίευση του MrBeast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson. "Ζω τη ζωή που ονειρευόμουν κάθε βράδυ όταν ήμουν 13 ετών. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πολύ που παρακολουθήσατε τα video μας!!! Ποτέ δεν θα σας θεωρήσω δεδομένους".



To video έχει τίτλο 7 Days Stranded at Sea και παρουσιάζει τον Donaldson και τέσσερις φίλους του να επιβιώνουν σε μια σχεδία για μια εβδομάδα. Μέσα σε 24 ώρες συγκέντρωσε 46 εκ. προβολές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*