Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Από τον Μάιο θα αρχίσει να πουλάει συνδέσεις Fiber η ΔΕΗ

*
Η επίσημη είσοδος της ΔΕΗ στα προγράμματα παροχής πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω οπτικών ινών (Fiber) αναμένεται τον Μάιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Powergame.gr και του Βαγγέλη Μανδραβέλη, η ΔΕΗ θα εκμεταλλευτεί εμπορικά το δίκτυο οπτικών ινών που «χτίζει» το τελευταίο διάστημα, παρέχοντας κάλυψη σε 450 χιλιάδες νοικοκυριά σε 13 δήμους της Αττικής.

Όπως σημειώνεται, στην παρούσα φάση το δίκτυο της ΔΕΗ έχει φτάσει τα 140 χιλιάδες νοικοκυριά σε 11 δήμους της πρωτεύουσας και ο ρυθμός παραγωγής των 250 χιλιάδων γραμμών το χρόνο αυτή τη στιγμή θα φτάσει τις 700 χιλιάδες μέσα στην επόμενη τριετία.


Η ΔΕΗ θέλει να εκμεταλλεύεται εμπορικά το δίκτυό της και μέσω της χονδρικής διάθεσης των συνδέσεων σε άλλους παρόχους, ενώ φαίνεται να στοχεύει και σε συνεργασίες με την Vodafone και τη Nova.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως σε αντίθεση με τις τεχνικές διαμοιρασμού που χρησιμοποιούν όλοι οι πάροχοι, η ΔΕΗ θέλει να φέρει αποκλειστική οπτική ίνα, ξεχωριστά σε κάθε σύνδεση. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Powergame.gr εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*