Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα πλάνα της Meta για συνδρομητικά πακέτα σε Facebook και Instagram

*
H Meta ίσως δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις στη ροή τους, όμως αυτό θα γίνει με κάποιο αντίτιμο. Δημοσίευμα των New York Times υποστηρίζει ότι η Meta σκέφτεται ένα συνδρομητικό μοντέλο για της πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που παρέχει, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τις ανησυχίες της Ε.Ε. γύρω από το απόρρητο των δεδομένων και τις διαφημίσεις. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η τιμή για το Instagram θα αγγίζει τα $14 και θα ανεβαίνει στα $17 με την προσθήκη του Facebook.

Η Meta έχει ήδη προσφέρει τη δυνατότητα για την αποφυγή των στοχευμένων διαφημίσεων στην περιοχή δικαιδοσίας της E.E. και φαίνεται πως τώρα σκέφτεται να επεκτείνει το μέτρο. Επίσης, η εταιρεία καθυστέρησε το λανσάρισμα του Threads, της νέας της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, λόγω θεμάτων που σχετίζονται με τη νομοθεσία. Η Meta ανησυχεί ότι ο επερχόμενος κανονισμός για τις Ψηφιακές Αγορές θα αποτρέψει τις εταιρείες από το να επαναχρησιμοποιούν προσωπικά δεδομένα των χρηστών όπως το όνομα και η τοποθεσία τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*