Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

RPG Stories: Το νέο ελληνικό 3D virtual Tabletop που θέλει τη στήριξή σας (trailer)

*
Η ελληνική ομάδα Brave Alice ανακοίνωσε πως το 3D virtual tabletop game της με τίτλο RPG Stories μπαίνει στο Kickstarter και θέλει την υποστήριξή σας. Από την 1η Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στηρίξουν το project, ενώ μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσει και το alpha testing του μέσω του Steam.



To παιχνίδι προσφέρει έναν τεράστιο World Builder που σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας sessions σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον και να παίξετε με την παρέα σας. Θα έχετε στη διάθεσή σας 3D assets, όπως ήρωες και τέρατα για όλα τα είδη RPGs και τα οποία θα μπορείτε αν θέλετε και να τα τυπώσετε με 3D printer. Στόχος του τίτλου είναι να γίνει το “Community’s VTT” και θα επιτρέψει στους fans να ψηφίσουν για τα τελικά χαρακτηριστικά και μοντέλα που θα μπουν στην τελική έκδοση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το παιχνίδι στα παρακάτω links
Επίσημη σελίδα
Επίσημο κανάλι στο YouTube
Discord Server
Σελίδα υποστήριξης στο Kickstarter 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*