Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Scalpers "αμαύρωσαν" το Pokémon x Van Gogh collaboration

*
Η The Pokémon Company απολογήθηκε καθώς scalpers "αμαύρωσαν" μια προγραμματισμένη συνεργασία με το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ. Μια σειρά εμπορευμάτων με την ονομασία Pokémon x Van Gogh ήταν προγραμματισμένο να διαθετεί την προηγούμενη εβδομάδα και σε αυτά περιλαμβάνονταν ένα αγαλματίδιο, ένα λούτρινο, μια τσάντα και πολλά άλλα, με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων του Μουσείου Βαν Γκογκ. Όταν τα αντικείμενα έγινα διαθέσιμα για πρώτη φορά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμισαν με videos που έδειχναν πλήθος κόσμου να συρρέει στο μουσείο, να παίρνουν αντικείμενα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωσαν την πρόθεσή τους να τα μεταπουλήσουν με σκοπό το κέρδος.

Μια ημέρα αργότερα, η limited edition των εμπορευμάτων Van Gogh κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτυακού καταστήματος Pokémon. Ωστόσο, λίγες στιγμές μετά την κυκλοφορία των αντικειμένων προς πώληση, τα πιο δημοφιλή εξαντλήθηκαν, με τους ιστότοπους δημοπρασιών να γεμίζουν γρήγορα με καταχωρίσεις σε πολύ υψηλές τιμές. Η ταχύτητα με την οποία εξαντλήθηκαν τα αντικείμενα οδήγησε πολλούς να θεωρήσουν, λογικά όχι άδικα, ότι τα αντικείμενα έγιναν στόχος από scalper bots. Ήδη υπάρχεουν εκατοντάδες τέτοιες αγγελίες στο eBay.




H κάρτα “Pikachu with Grey Felt Hat”, που προσφερόταν δωρεάν με οποιαδήποτε αγορά έφτασε να πωλείταθ στο eBay πάνω από $500 από πολλούς χρήστες. Μάλιστα ένας από αυτούς ζητάει το υπερβολικό ποσό των €800/ $846.

Μετά από τα παραπάνω, η The Pokémon Company εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pokémon (@pokemon)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*