Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε γλωσσικό μοντέλο PaLM 2 μεταφέρθηκε το Bard AI της Google

*
Τέλος η λίστες αναμονής για το νέο ΑΙ chatbot, Bard της Google. Ακόμα, η διαθεσιμότητα του εργαλείου επεκτάθηκε σε 180 επιπλέον χώρες. Στο εξής θα βασίζεται στο Large Language Model, PaLM 2 της Google, κάτι που θα του προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το παρελθόν.

Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν μια σειρά από νέες λειτουργίες που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Χαρακτηριστικά όπως ο υψηλότερος βαθμός οπτικών απαντήσεων στα ερωτήματά σας, οπότε όταν ζητάτε "αξιοθέατα που πρέπει να δείτε" στη Νέα Ορλεάνη, θα εμφανιστούν εικόνες των τοποθεσιών που θα βλέπετε, κάτι περισσότερο από μια απλή λίστα κουκκίδες ή κείμενο- βασισμένη σε περιγραφή. Αντίθετα, οι χρήστες θα μπορούν να εισάγουν πιο εύκολα εικόνες στο Bard μαζί με τα γραπτά ερωτήματά τους, φέρνοντας τις δυνατότητες του Google Lens στο AI chatbot.


Τέλος, η Google έκανε γνωστό ότι θα εφαρμόσει μια σειρά αλλαγών ως απάντηση στα σχόλια που έλαβε από την κοινότητα των χρηστών. Κάνοντας κλικ σε μια γραμμή κώδικα που δημιουργείται ή σε μια απάντηση στο chatbot, το Bard θα παρέχει έναν σύνδεσμο για την πηγή της συγκεκριμένης πληροφοράις. Επίσης θα υπάρχει ένα νέο dark theme. Ακόμα, η η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει τη δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκτελούν εύκολα τον παραγόμενο κώδικα προγραμματισμού στο Replit ή να μεταφέρουν τα projects τους στα Docs ή στο Gmail.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*