Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στην Ιταλία ο γνωστός TikToker "Τζάνε"

*
Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες fitness influencers, με "καριέρα" στο TikTok, ο "Τζάνε" έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Roghudi Vecchio. Στην παρέα του βρίσκονταν επίσης δύο ακόμα TikTokers, ο Χρήστος Κόγιας και ο Dream Greek και εκτός από τη διασκέδαση σκοπός τους ήταν να γυρίσουν και μια σειρά από videos.

"Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη", έγραψε ο Χρήστος Κόγιας που επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του.




"Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!", έγραψε λίγο πιο μετά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.



Το τελευταίο διάστημα, ο "Τζάνε" είχε ξεκινήσει επιχείρηση με τον Dream Greek και σίγουρα θα μείνει στη μνήμη πολλών για τα videos με χιουμοριστικό περιεχόμενο που γύριζε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*