Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spotify: Δοκιμάζει λειτουργία για δημιουργία playlists με βάση γραπτές οδηγίες

*
Αφότου πειραματίστηκε με τη δημιουργία playlists μέσω AI στη λειτουργία DJ το περασμένο έτος, το Spotify επανέρχεται με ένα εργαλείο το οποίο βρίσκεται σε φάση beta, για τη δημιουργία καταλόγων με μουσικά κομμάτια, με βάση οδηγίες μέσω κειμένου. Αυτό αρχικά θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Spotify Premium σε φορητές συσκευές, με Μ. Βρετανία και Αυστραλία. Οι χρήστες του Spotify σε συσκευές Android και iOS θα βρουν το AI Playlist generator πηγαίνοντας το “Your Library”, όπου θα πρέπει να πατήσουν την επιλογή “+”, στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Από to drop-down menu θα διαλέξουν το AI Playlist και στη συνέχεια θα γράψουν μια περιγραφή για τη λίστα που θέλουν να διαμορφώσουν, όπως για παράδειγμα, "music for a sunny day". Τα αποτελέσματα είναι δυνατό να φιλτραριστούν επιπλέον, με φράσεις όπως "happy mood". Σε περίπτωση που τους ικανοποιούν τα αποτελέσματα, οι χρήστες έχουν τη δυνατητα αποθήκευσης της λίστας.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι περιορισμοί. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία λίστας με βάση προτάσεις που δεν έχουν σχέση με τη μουσική, όπως εκδηλώσεις ή φίρμες και επίσης δεν επιτρέπεται οι χρήση προσβλητικών εκφράσεων.


Το εργαλείο αυτό είναι πιο προσωποποιημένο από το το AI DJ του Spotify, το οποίο δημιουργεί λίστες με βάση το ιστορικό των τραγουδιών που έχετε ακούσει μέσω της υπηρεσίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*