Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spotify: Ετοιμάζει «δωράκι» με αυξήσεις στις τιμές και νέα πλάνα το 2024

*
Το Spotify ετοιμάζει νέα αύξηση στις τιμές του και νέα πλάνα για το 2024, όπως αναφέρεται σε νέο ρεπορτάζ. Το Bloomberg, συγκεκριμένα, σημειώνει πως το Spotify θα ανεβάσει τις τιμές συνδρομής του σε σημαντικές αγορές και θα υπάρχει και ένα νέο πακέτο που δεν θα περιλαμβάνει audiobooks. Η αύξηση της τιμής αναμένεται να φτάσει το 1 δολάριο το μήνα για τα μεμονωμένα πακέτα και τα 2 δολάρια το μήνα για τα οικογενειακά πακέτα ή τα duo plans σε Αγγλία, Αυστραλία και Πακιστάν, αλλά και άλλες δύο αγορές που δεν αναφέρονται ακόμη ονομαστικά.

Στις ΗΠΑ, οι αυξήσεις αυτές θα έρθουν αργότερα, όπως τουλάχιστον αναφέρουν άνθρωποι κοντά στην εταιρεία. Η άνοδος αυτή στην τιμή αναμένεται να βοηθήσει την εταιρεία να καλύψει το αυξημένο κόστος των audiobooks, τα οποία και έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πρόσφατα στην πλατφόρμα. Υπενθυμίζεται πως με την συνδρομή τους, οι χρήστες του Spotify εξασφαλίζουν έως και 15 ώρες ακρόασης audiobooks το μήνα, αλλά όλο αυτό απαιτεί και χρήματα που πηγαίνουν σε εκδότες. Το Spotify αναμένεται να παρουσιάσει και ένα νέο πακέτο που θα προσφέρει μόνο μουσική και podcasts, αφήνοντας εκτός τα audiobooks, και το οποίο θα έχει την ίδια τιμή με το τωρινό premium plan.


Τέλος, ένα ακόμη πακέτο που θα ονομάζεται “supremium” έρχεται με high-fidelity audio και άλλα χαρακτηριστικά, μέσα στο 2024. Υπενθυμίζεται πως το Spotify ανέβασε πέρσι για πρώτη φορά τις τιμές του, κίνηση που δεν φάνηκε να επηρεάζει την ανοδική του πορεία. Η μουσική υπηρεσία έκλεισε το 2023 με 602 εκατομμύρια χρήστες, τα 236 εκατομμύρια εκ των οποίων πληρώνουν συνδρομή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*