Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spotify: Για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 500 εκ. χρήστες

*
Ως τις 31 Μαρτίου 2023, οι χρήστες του Spotify είχαν ξεπεράσει τα 515 εκ. Η αύξηση είναι της τάξης του 22% από έτος σε έτος και 5% σε σχέση με το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Η αύξηση των χρηστών ξεπέρασε τους 15 εκ. ανά μήνα. Οι επί πληρωμή συνδρομητές ανέρχονται σε 210 εκ. νούμερο αυξημένο σε ποσοστό 15% από έτος σε έτος. Το νέο ρεκόρ σημειώθηκε σε μια περίοδο που η υπηρεσία προέβη σε περικοπές προσωπικού.

Η οικονομική ζημιά του Spotify ήταν €225 εκ. τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους. Την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν το καθαρό εισόδημα ήταν €131 εκ. και το ακριβώς προηγούμενο τρίμηνο η ζημιά ήταν €270 εκ. Οι διακυμάνσεις αυτές δεν είναι ασυνήθιστες για μια επιχείρηση που έχει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη έναντι των τριμηνιαίων κερδών. Τα μέσα έσοδα ανά χρήστη μειώθηκαν κατά 1% τοις εκατό στα €4,32, πιθανότατα ως αποτέλεσμα των μειωμένων και χαμηλότερων τιμών που χρεώνει το Spotify για να προσελκύσει πελάτες σε νέες αγορές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*