Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χνάρια του Twitter, ανακοινώθηκε η συνδρομητική υπηρεσία Meta Verified για το Facebook και το Instagram

*
H Meta, μητρική εταιρεία του Facebook, ετοιμάζεται να λανσάρει τη συνδομητική υπηρεσία Meta Verified. Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, όσοι την επιλέξουν θα λάβουν ένα blue badge, θα έχουν επιπλέον προστασία για τον λογαριασμό τους και απευθείας πρόσβαση στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης.

"Το χαρακτήριστικό αυτό αφορά την αύξηση της γνησιότητας και της ασφάλειας στις υπηρεσίες μας", είπε ο Zuckerberg, προσθέτωντας ότι πριν τα παραπάνω γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστε θα δοκιμαστούν, με την αρχή να γίνεται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το Meta Verified θα κοστίζει $15 όταν η εγγραφή πραγματοποιείται μέσω των apps της εταιρείας για iOS και Android. Μέσω web, όπου δεν υπάρχουν οι χρεώσεις των app stores, η υπηρεσία θα κοστίζει $12 ανά μήνα. Θα καλύπτει λογαριασμούς σε Instagram και Facebook.


Οι χρήστες θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις για να μπορέσουν να εγγραφούν στο Meta Verified. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην ιστοσελίδα Engadget ότι η συνδρομή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες 18 ετών και άνω. Η Meta θα απαιτήσει επίσης από τους πιθανούς συνδρομητές να δηλώσουν ένα επίσημο έγγραφο που θα αποδεικνύει την ταυτότητά τους, στο οποίο θα αναγράφεται το ίδιο όνομα και θα υπάρχει η ίδια φωτογραφία με αυτή που έχουν στο προφίλ τους στο Facebook ή στο Instagram. Μετά την επαλήθευση δεν είναι δυνατή η αλλαγή του ονόματος προφίλ, του ονόματος χρήστη, της ημερομηνίας γέννησης ή της φωτογραφίας σας, δίχως να περάσετε εκ νέου από τη διαδικασία ταυτοποίησης. Οι λογαριασμοί που επαληθεύτηκαν πριν από την παρούσα ανακοίνωση θα παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση.

Μαζί με προνόμια όπως ένα blue badge και προτεραιότητα στην εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζητήσεων, η Meta θα προσφέρει στους πιστοποιημένους συνδρομητές 100 δωρεάν αστέρια, ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δίνουν "αμοιβές" σε δημιουργούς του Facebook. Η συνδρομή θα συνοδεύεται από αποκλειστικά αυτοκόλλητα για χρήση στα Stories και τα Reels.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*