Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην παραγωγή το πρώτο αυτοκίνητο με σύστημα infotainment και αυτόνομη οδήγηση από τη Huawei

*
Η Huawei έχει ανακοινώσει από πέρσι πως θα συνεργαστεί με την κινεζική Arcfox για τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου με σύστημα infotainment, σύστημα αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 3) και έξυπνης απεικόνισης και πλέον έχουμε νεότερα. Το Arcfox Alpha-S είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει με την ένδειξη “Huawei Inside” και μπαίνει πλέον σε φάση μαζικής παραγωγής. Φέρει μια σειρά από αισθητήρες, πολλαπλές οθόνες και κάμερες περιμετρικά του και η τιμή του ξεκινάει από τα περίπου 60 χιλιάδες δολάρια για όποιον θέλει το μηχανισμό αυτόνομης οδήγησης μόνο σε εθνικές οδούς και φτάνει στα περίπου 64 χιλιάδες δολάρια για την full έκδοση. Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του πως δουλεύει η αυτόνομη οδήγηση της Huawei μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*