Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο 70% της πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου COSMOTE 5G

*
To COSMOTE 5G καλύπτει πλέον τις περιοχές που ζει το 70% των κατοίκων της χώρας. Η εταιρεία σημειώνει πως η πορεία εξέλιξης του δικτύου 5ης γενιάς της προχωράει πιο γρήγορα από τις αρχικές προβλέψεις και μέχρι το τέλος του 2022, το ποσοστό αναμένεται να ξεπεράσει το 80%. Πλέον ο στόχος είναι να φτάσουμε στο επίπεδο του 90% στα τέλη του 2023 και έπειτα θα ξεκινήσει η λειτουργία του 5G SA (Stand Alone) που θα βασίζεται ιδιαίτερα στο cloud. Στις νέες περιοχές που υποστηρίζει το COSMOTE 5G προστέθηκαν οι εξής: η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Κάσος, το Καστελόριζο, η Κως, η Λέρος, ο Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, η Χαλκιδική, η Λαμία, Καμένα Βούρλα, η Λήμνος και οι Παξοί. Μέχρι το τέλος του έτους, το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και σε Σάμο και Ικαρία.



Το COSMOTE 5G μπορούν να απολαύσουν και οι επισκέπτες της Ελλάδας από 51 χώρες, μέσω του 5G Roaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*