Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο στόχαστρο της Nintendo YouTuber για remixes μουσικών κομματιών του Metroid Prime (video)

*
Ένας ακόμα YouTuber υποστηρίζει ότι υποχρεώθηκε να κατεβάσει videos με μουσική από παιχνίδια της Nintendo, αφότου δέχτηκε κλήση από δικηγόρους της εταιρείας. Πρόκειται για τον SynaMax, που ειδικεύεται σε covers και remixes για μουσικά κομμάτια του Metroid Prime, όμως σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του, θα σταματήσει να ασχολείται με αυτά.

"Στις 31 Μαΐου, ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Nintendo μου τηλεφώνησε, λέγοντας ότι πρέπει να κατεβάσω εννέα videos από το κανάλι μου", είπε ο SynaMax.


Τονίζοντας ότι τα videos που είχε δημιουργήσει για τη μουσική του Metroid Prime, θα μπορούσε να συνεχίσουν να είναι ενεργά, δήλωσε: "Με αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει πρόβλημα, διότι δεν είναι μουσική τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας ανήκουν στη Nintendo".

Επιπλέον, ο SynaMax δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν η Nintendo κατάθετε κάποιο αίτημα σχετικά με τα πνευματικά της δικαιώματα, παίρνοντας τα κέρδη από αυτά τα videos, όπως κάνουν πολλές εταιρείες, αντι να αφαιρεθούν τελείως από το YouTube, όπως συμβαίνει με άλλα remixes που έχει δημιουργήσει και δεν αφορούν τη Nintendo.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*