Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamer δημιούργησε widget που αναπαράγει κομμάτια από το Ocarina of Time στο Twitch (video)

*
Streamer του Twitch δημιούργησε ένα widget που επιτρέπει στο chat του να παίζει τραγούδια από το The Legend of Zelda Ocarina of Time. Πρόκειται για τον χρήστη Nutty, που δημιούργησε το widget που διαβάζει εντολές των χρηστών από το chat του Twitch και στη συνέχεια παίζει Ocarina.

“Πέρασα όλη τη μέρα για να το δημιουργήσω και ελπίζω ότι θα αξίζει",είπε ο Nutty. Αν στο chat του Twitch κάποιος γράψει σωστά τον τίτλο ενός από τα τραγούδια του παιχνιδιού, τότε εμφανίζεται στην οθόνη ο Link και το αναπαράγει.


Το clip που έχει πάνω από 1 εκ. views έχει πλέον γίνει viral και πολλοί σημαντικοί streamers ρωτάνε τον Nutty πληροφορίες για το πως δημιούργησε το widget, προκειμένου και αυτοί να αποκτήσουν το δικό τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*