Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamers αναφέρουν πως το πρόγραμμα Partner Plus του Twitch είναι εναντίον της κοινότητας

*
Το Twitch πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα Partner Plus που προσφέρει καλύτερο ποσοστό κέρδους, ωστόσο αρκετοί streamers είναι απογοητευμένοι με αυτό και το θεωρούν κατά της κοινότητας.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε πως θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο του 2023 και το μερίδιο κέρδους θα χωριστεί σε 70/30, δηλαδή 70% του κέρδους θα πηγαίνει στους streamers και το υπόλοιπο 30% στο Twitch (Μέχρι στιγμής ισχύει το 50/50). Ωστόσο, τα κριτήρια για να εισαχθεί ένας streamer σε αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ συγκεκριμένα, που σημαίνει πως ένα μικρό ποσοστό των streamers θα καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Partners που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο νέο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 350 επαναλαμβανόμενες συνδρομές για 3 συνεχόμενους μήνες. Gift subscriptions και συνδρομές μέσω Prime δεν προσμετρούνται. Σύμφωνα με έρευνα του Streams Charts, μόνο το 2,5% των Partners θα μπορέσουν να καλύψουν τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Ο Twitch Ambassador Ebonix δήλωσε πως: "Φαίνεται σαν μια ψευδαίσθηση, όπου οι στόχοι ήταν εφικτοί, ωστόσο η πραγματική εικόνα έχει αλλάξει. Στη πραγματικότητα είναι λίγοι οι streamers που μπορούν να έχουν 350 συνδρομές στην πλατφόρμα".


Από την άλλη, ο Twitch Partner Joesephyr αναφέρει πως "Η κατάσταση είναι σαν ένα δίκοπο μαχαίρι. Φαίνεται πως είναι βήματα προς την σωστή κατεύθηνση αλλά για ορισμένους μόνο ανθρώπους. Αν δεν έχεις 350 subs, φαίνεται πως είναι μια χειρονομία καλής θέλησης μέχρι να καταλάβεις πως δεν είναι. Ο συγκεκριμένος στόχος είναι άπιαστος για την πλειοψηφία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*