Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super Nintendo World: Το 2024 ο κόσμος του Donkey Kong στο πάρκο της Universal Studios στην Ιαπωνία (video)

*
Η Universal Studios ανακοίνωσε πως το πάρκο Super Nintendo World της Ιαπωνίας θα υποδεχτεί τον κόσμο του Donkey Kong την Άνοιξη του 2024.

Η επιβεβαίωση ήρθε σε μια παρουσίαση της εταιρείας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου και με τις έως τώρα γνωστές πληροφορίες, ξέρουμε πως στο εν λόγω expansion του πάρκου θα συμπεριλαμβάνεται ένα νέο rollercoaster με την ονομασία Mine Cart Madness. Το νέο τρενάκι θα ταξιδέψει τους επισκέπτες μέσα από τη ζούγκλα, καθώς ο Donkey Kong και ο Diddy Kong επιχειρούν να προστατέψουν την Golden Banana από τη φυλή Tiki Tak.



Στην προαναφερθείσα παρουσίαση έκαναν την εμφάνισή τους και προϊόντα από τη νέα σειρά merchandise που θα συνοδεύσει το Donkey Kong expansion του Super Nintendo World, που αποτελείται από συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα το αγαπημένο franchise της Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*