Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 2 δισ. ώρες θέασης στο Twitch τον Φεβρουάριο του 2022

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα αναλύσεων Rainmaker.gg, συνεργάτη της StreamElements, οι χρήστες του Twitch κατέγραψαν 1,9 δισ. ώρες θέασης στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο. Το αντίστοιχο νούμερο για το Facebook Gaming είναι 497 εκ. ώρες.

Όσον αφορά τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Twitch τον μήνα που προηγήθηκε, το Lost Ark της Amazon Games βρέθηκε μπροστά με 143 ώρες θέασης. Ακολούθησε το League of Legends με 131 εκ. Τρίτο το Grand Theft Auto V και τέταρτο το Valorant, με 127 εκ. και 84 εκ. ώρες αντίστοιχα. Σημαντική άνοδος για το Counter-Strike: Global Offensive, της τάξης του 72%, που έπιασε τις 66 εκ. ώρες.


Επιπλέον, για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, ένας VTuber, δημιουργός περιεχομένου που χρησιμοποιεί εικονικό avatar, ήταν ανάμεσα στους δέκα πλέον δημοφιλείς ανθρώπους της πλατφόρμας streaming. To VTubing είναι ένα format που συνεχίζει να αναπτύσεται, με την Ironmouse να είναι από τους πρωτοπόρους, με πάνω από 100 εκ. συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*