Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμβόλαιο-μαμούθ 100 εκατομμυρίων για τον δημοφιλή streamer xQc που πάει στο Kick! (video)

*
Ο xQc, ο μεγαλύτερος streamer στον πλανήτη, υπέγραψε διετή συμφωνία με το Kick για να μεταφέρει τα streams του κι εκεί! Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει αποκλειστικότητα και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό ο ίδιος και η ομάδα του. Εικάζεται πως αυτό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των streamers και το συνολικό του κόστος αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Τις πληροφορίες έδωσε ο manager του στους New York Times και έφερε στη δημοσιότητα ένα ακόμη δυνατό «χτύπημα» του Kick στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες video streaming, όπως το Twitch. H επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο και με ένα ξεχωριστό video που τον δείχνει σε διάφορες στιγμές.



Ο ίδιος δήλωσε για το θέμα πως «Το Kick μου επέτρεψε να κάνω και να δοκιμάσω πράγματα που δεν μπορούσα στο παρελθόν. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα έχω αυτήν την ευκαιρία και θα τη μετατρέψω σε νέες και φρέσκες ιδέες τα επόμενα χρόνια». Ο xQc έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, κάτι που τον φέρνει στην πέμπτη θέση του σχετικού πίνακα, αλλά είναι ο πιο δημοφιλής streamer αυτή τη στιγμή βάσει ωρών θέασης και αριθμού views. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*