Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα McDonalds κυκλοφόρησαν κονσόλα σε σχήμα κοτομπουκιάς που παίζει Tetris! (video)

*
Μία ακόμη προωθητική ενέργεια που ξυπνάει τον retro gamer μέσα μας έκαναν τα McDonalds. Η γνωστή αλυσίδα fast food κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μια ρέτρο κονσόλα σε σχήμα κοτομπουκιάς που παίζει το Tetris! Η πώλησή της γίνεται δυστυχώς μόνο στην αγορά της Κίνας και στο πλαίσιο των 40 ετών από την κυκλοφορία των πρώτων μενού chicken nuggets, to 1983. Όπως αναφέρεται στο επίσημο site των McDonalds, η τιμή της μινι κονσόλας φτάνει τα 30 yuan (κάπου στα 4,5 δολάρια) και έρχεται με μία ειδική θήκη μεταφοράς και με ένα εξαιρετικό artwork ζωγραφισμένο. Όπως είναι λογικό, είναι μια φθηνή κατασκευή που προσφέρει μόνο ένα game σε μια απλοϊκή ασπρόμαυρη οθόνη, στη λογική κάποιων ανεπίσημων τέτοιων συστημάτων που κυκλοφορούν ευρέως. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*