Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα apps της Apple θα μειώσουν την εξάρτηση των χρηστών Windows από το iTunes

*
Αυτή την εβδομάδα, η Apple λανσάρει επίσημα το Apple TV, το Apple Music και το Apple Devices για Windows. Αυτή η τριάδα των εφαρμογών, μαζί με το ανανωμένο app του iCloud για Windows έχουν ως αποστολή να απομακρύνουν τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος της Microsoft από την εξάρτησή τους από το iTunes, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του MacRumors. Εφόσον χρησιμοποιείτε το Apple TV, το Apple Music και το Apple Devices, τότε το iTunes είναι απαραίτητο μόνο για πρόσβαση σε podcasts και audiobooks στα Windows.

Με το Apple Music app έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του iTunes, όπως επίσης στα τραγούδια που έχετε αγοράσει. Το Apple TV επιτρέπει στους χρήστες των Windows να παρακολουθούν τις ταινίες και σειρές που έχουν στη βιβιοθήκη του iTunes, αλλά και περιεχόμενο με βάση τη συνδρομή τους. Επίσης, το Apple Devices δίνει στους κατόχους PC το δικαίωμα να κάνουν backup ή restore iPhones και iPads, αλλά και να τα συγχρονίζουν με αυτές τις συσκευές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*