Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα οικιακά ρομπότ είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Apple

*
Η Apple συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου επανασταστικού προϊόντος, για να παραμείνει για ακόμα περισσότερο στην κορυφή της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ένας από τους τομείς που εστιάζει το ενδιαφέρον της η εταιρεία είναι αυτός των αυτόνομων ρομπότ και ευελπιστεί να μπορέσει να δημιουργήσει ένα που θα απαιτεί ανθρώπινες παρεμβάσεις.

Ενώ τα projects ρομποτικής της Apple βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμα στάδια, το Bloomberg αποκαλύπτει ότι έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται σε ένα μετακινούμενο ρομπότ που μπορεί να παρακολουθεί τους χρήστες στο σπίτι τους και έχει ήδη αναπτύξει μια επιτραπέζια συσκευή που χρησιμοποιεί ένα ρομπότ για να μετακινεί μια οθόνη. Η ιδέα πίσω από το τελευταίο είναι να έχουμε ένα μηχάνημα που μπορεί να μιμείται τις κινήσεις του κεφαλιού και να μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα άτομο από μια ομάδα, πιθανώς για τη βελτίωση της εμπειρίας των βιντεοκλήσεων. Δεδομένου ότι αυτά τα ρομπότ υποτίθεται ότι μπορούν να κινούνται μόνα τους, η εταιρεία εξετάζει επίσης τη χρήση αλγορίθμων για πλοήγηση.


Αυτό που προβληματίζει την Apple είναι το κατά πόσο το κοινό θα θελήσει να ξοδέψει τα υψηλά ποσά που θα απαιτηθούν για τα ρομποτ που σχεδιάζει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και υπάρχει διαφωνία μεταξύ των διευθυντικών της στελεχών για το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσει η δουλειά σε αυτά τα projects. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*