Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προβλήματα του ANT1+ οδηγούν το Μουντιάλ στα ελεύθερα κανάλια ANT1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

*
Τα προβλήματα με την ψηφιακή πλατφόρμα ANT1+ συνεχίζονται για τρίτη ημέρα. Ναι μεν δεν έχει πέσει τελείως όπως χθες, 21 Νοεμβρίου 2022, όμως τα προβλήματα και τα παράπονα πολλών συνδρομητών παραμένουν. Όπως φαίνεται οι εξελίξεις οδηγούν τη διοίκηση της εταιρείας που εδρεύει στο Μαρούσι στη μετάδοση όλων των αγώνων της διοργάνωσης μέσω των ελεύθερων καναλιών ΑΝΤ1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν συνδρομή για το ANT1+ προκειμένου να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Κατάρ. Λέγεται πως υπάρχουν σκέψεις για πλήρη ή μερική αποζημίωση όσων έκαναν εγγραφή τις τελευταίες 15 ημέρες. Αναμένουμε τα νεότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*