Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελείωσε η δικαστική διαμάχη του Dr Disrespect με το Twitch

*
Ο Guy Beahm/ Dr Disrespect και το Twitch δε βρίσκονται πια εν μέσω δικαστικής διαμάχης. Ο Beahm ήταν μια από τις διασημότερες προσωπικότητες της πλατφόρμας streaming, με συμβόλαιο που λεγόταν πως φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το συμβόλαιο αυτό διακόπηκε τον Ιούνιο του 2020 με τον Dr Disrespect να δέχεται ban από το Twitch, κάτι για το οποίο ο ίδιος αποφάσισε να μηνύσει τη θυγατρική του, Amazon, τον Αύγουστο του 2021.

Τώρα, με μια λιτή ανακοίνωσή του αποκάλυψε πως η δικαστική του διαμάχη με το Twitch έληξε και πως καμία από τις δύο μεριές δεν δέχεται πως έπραξε εσφαλμένα. Αμέσως μετά το Twitch εξέδωσε μια πολύ παρόμοια ανακοίνωση, επαναλαμβάνοντας πως ούτε η εταιρεία, ούτε ο Dr Disrespect δεν αναγνωρίζουν λάθος στις πράξεις τους. Δημιουργούνται λοιπόν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά καθώς το Twitch δεν έκανε ποτέ γνωστό τον λόγο που έδωσε ban στον Dr Disrespect. Όταν ο ίδιος έμαθε τον πραγματικό λόγο αποφάσισε να προχωρήσει με τη μήνυση κατά της εταιρείας, δίχως όμως να τον αποκαλύπτει στο ευρύ κοινό.

Όπως και να έχει, η εν λόγω υπόθεση θεωρείται πια διευθετημένη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*